Tuesday, January 6, 2015

Testimoni BB Plus Collagen

Hai, today nad macam excited sikit nak share testimoni yang minum BB Plus. Nak nampak kulit lebih bermaya & glow?? Amalkan minum ‪#‎bbpluscollagen‬ secara konsisten, insyaAllah dapat la hasil yang diidamkan. Nowadays, sana sini kita dengar collagen itulah, collagen inilah, serba serbi collagen kan. Sama ada nak atau tak nak. Sama ada berani nak consume atau tidak. Sebenarnya collagen ni dah berkurun ceritanya, tapi tak semua yg tahu & menitikberatkannya. Ramai yang minum #‎BBpluscollagen‬ ni. Memang result superb seawal 5 sachets. Yang tua nampak muda. Yang muda nampak remaja. Bukan perempuan saja yang minum tetapi lelaki pun boleh minum. Jadi sihat gitu.

 


TESTIMONI 1
Jerawat makin hilang muka kian cerah, halus, lembut, flawess dan glowing.

TESTIMONI 2
Kesan penggunaan #BBplusCollagen untuk sekotak. Kesan yang amat menakjubkan.. 
In fact, dalam masa seminggu pun dah nampak perbezaannya. Try it for one box 
and let yourself see & feel the difference!

TESTIMONI 3
Yang ada masalah sakit sendi @ sakit lutut harus minum #BBPlus disebabkan
 faktor usia.

TESTIMONI 4
Wajah lebih berseri putih kemerahan secara semulajadi tanpa makeup 
dan bedak tebal? 

TESTIMONI 4
Baru 11 hari consume BBPlus sudah nampak perubahan. Dulu tak confident ambil
 gambar close-up but now selfie dekat-dekat pun tak risau. Memang kulit
 nampak lembab, lincin dan cantik berseri semulajadi. 

TESTIMONI 5
Suka tak? Mertua puji kulit semakin cantik.

Badan kita memerlukan collagen untuk melawan kemerosotan tubuh akibat proses penuaan. 
Tanpa collagen, kulit kita akan suram, kedut-kedut mula kelihatan, rambut menipis dan beruban. Keadaan ini berlaku bila kita meningkat usia kerana pada masa itu badan kita tidak lagi menghasilkan collagen. Kehilangan collagen di dalam tisu penghubung iaitu "tendon", ligamen, "muscle" dan "cartilage" menyebabkan pengurangan sokongan kepada struktur sendi. Keadaan ini menyebabkan kesakitan yang dipanggil "arthritis" clan kecederaan " muscolo- skeletal"


More info, contact me :
My Name : Siti Nadiah Binti Ahmad
My Number : +019-5235560
My Email : sitinadiahmad@gmail.com










No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...