Thursday, January 17, 2019

10 years challenge


10 years challenge 

Sejak semalam, semua orang pakat dok ber #10YearsChallenge. Maka terkeluar lah semua gambar-gambar purba masing-masing yang bermacam rupa.. Ada yang 10 tahun beza pun masih sama je rupa, maintainnn.. Ada yang beza gilaa.. Ada yang makin jelita.. Ada yang sebaliknya..

Apapun, pada Nad sendiri, perubahan terbesar sepanjang 10 tahun ini yang pada nad paling impactful dalam hidup nad ialah perubahan kepada mindset nad. Perubahan kepada kerjaya. Perubahan kepada kematangan. Perubahan kepada matlamat hidup.

10 tahun lalu, nad adalah seorang student yang kerjanya hanya pergi kelas balik kelas, weekend pergi kerja.

Waktu tu jujurnya, walaupun kehidupan susah tapi tak pernah pening kepala. Sebab hidup hanya untuk lepas tekak sendiri sahaja. Plan waktu tu nak habiskan belajar, then kerja. Tak nampak jalan lain pun, tak nampak pun bayangan nak serious bisnes sendiri. 

Tak pernah membayangkan bahawa lagi 10 tahun akan datang, rupanya seorang gadis bertubuh badan kecil (dan pinggang ramping πŸ˜‹) ini, rupanya dah berjaya mengubah kehidupan sendiri.

Tak pernah membayangkan bahawa lagi 10 tahun akan datang, gadis yang nampak biasa-biasaaaa sangat nih, rupanya dah berjaya mengubah kehidupannya menjadi sangat luar biasa.

Gadis yang tak berapa cemerlang dalam pelajaran ini, rupanya ditakdirkan menjadi cemerlang dalam perniagaan.

MashaAllah, dashatnya Allah mengubah seorang manusia hanya dalam tempoh 10 tahun sahaja.

Harapan Nad semoga untuk lagi 10 tahun akan datang, Mudah mudahan waktu itu

πŸ’•Nana sudah pun capai Financial freedom beserta dengan Time freedom. Mampu bekerja hanya 2 jam setiap hari, tetapi menjana pendapatan sehingga RM500,000-RM1,000,000 setiap bulan

πŸ’•Menjadi WOMAN OF INSPIRATION. Yang mana setiap tahun akan buat satu grand seminar untuk berkongsi rahsia demi rahsia kejayaan yang Nad capai. Untuk bantu semua orang untuk berjaya juga InshaAllah 

πŸ’•Nak menghabiskan masa untuk menulis buku setiap hari. Nak produce beberapa buah buku yang bermanfaat kepada semua

πŸ’•Dah settle down di rumah idaman, berhadapan dengan tasik.. Rumah banglo 2 tingkat, yang berhalaman luas. Ada garden untuk tanam pokok2 bunga, ada ruang tanah berumput carpet yang sangat luas untuk anak-anak bermain (masa tu Hannan baru 13 tahun so belum bercucu ye haha)

πŸ’•Setiap tahun, akan adakan special trip untuk bercuti di dalam atau luar negara

πŸ’•Setiap hari, masa dilebihkan untuk mencari ilmu dan beribadah. Nak betul-betul dalami ilmu Al Quran, nak belajar bahasa arab, nak belajar berkuda memanah dan berenang. 

πŸ’•Setiap tahun, bawa mak ayah, bersama suami dan anak untuk tunaikan umrah di tanah suci. InshaAllah nak ambil pakej VVIP untuk keselesaan semua

πŸ’•Anak-anak juga dihantar belajar macam-macam ilmu dan kemahiran yang mereka minati. Hantarkan untuk belajar bermacam-macam bahasa, kemahiran dan soft skill

πŸ’•Waktu ni, dah ada 1 rumah anak yatim dan 1 pusat tahfiz yang nad bina dengan duit sendiri dan menjadi funder utama setiap bulan

MashaAllah indahnya berangan kan ?

Pada Nad ini bukan berangan. Sebaliknya TARGET MASA PANJANG Nad 😊

Sesungguhnya kehidupan ini bukan hanya mengenai cari duit, hidup, dan menanti mati sahaja.

Banyakkk tanggungjawab yang perlu dilaksanakan di atas muka bumi ini sebelum kita dijemput kembali menemui Sang Pencipta.

Mudah mudahan, setiap niat yang baik, setiap impian yang besar ini, Allah permudahkan setiap satunya.

Apa yang penting, jangan pernah ragu-ragu dengan kemampuan Allah untuk memakbulkan setiap satu daripadanya.. 

Hidup ini, kalau kita tak cukup meminta, RUGI! Sedangkan Allah dah cakap , “Mintalah, pasti aku beri”

Dah minta, kena yakin dan percaya Allah mampu beri. Dan seterusnya, USAHALAH!

Kerana impian takkan jadi kenyataan kalau terus bermimpi dan tarik selimut sambung tidur πŸ˜†

Sekian, lewat malam still taip panjang-panjang. Entah ada ke tidak taktau orang yang baca hahaha

Tak kisah sebenarnya. Yang penting menulis adalah terapi buat diri Nad. Rasa puassss gila dapat menulis panjang-panjaang isi hati ini. Orang baca tak baca belakang kira hahha

Oh ye, kedai online Nad sentiasa bukakkkkk! Jemput masuk pilih mana-mana yang korang suka hehehe

Instagram : @nadiahahmad__

Lepas pilih, kalau ada yang berkenan laju-laju whatsapp Nad


Selamat malam semua 😊

Wednesday, January 16, 2019

Reminder untuk mereka yang nak kulit cantik sahaja


“KAK, SAYA NAK SUPPLEMENTS UNTUK KURUS & PUTIH MACAM KAWAN-KAWAN SAYA...”

Once in a while, Nad akan dapat message dari teenagers yang self-conscious about their physical appearance.

SHOM takde pil pemutih ye adik-adik. SHOM ni semua natural and safe products yang membantu meningkatkan kesihatan dan kecantikan kita. Bukan mengubah rupa kita macam produk berbahaya di luar sana.

Zaman sekarang ni budak-budak muda memang cantik dan pandai bergaya mengalahkan umur masing-masing!

Kita zaman dulu masa sekolah pakai tudung pun senget benget tak tentu hala πŸ˜‚ Yang bebudak sekarang kemain dah fashion tiptop, muka full makeup. 😳

So sangat normal untuk rasa insecure bila tengok kawan-kawan keliling bergaya sakan.

Nad tahu ramai yang muda-muda follow page Nad kat Facebook, Instagram ni, so Nad nak pesan sikit..

Rileks. Just sebab you rasa you tak cantik now, tak bermakna you takkan cantik langsung. Muka you maybe belum habis terbentuk lagi, you akan turun berat soon. Maybe sekarang banyak main panas gelap, nanti lama-lama kulit okay balik cerah berseri bila you kurangkan aktiviti berpanas.

Time will change everything.

Untuk membuktikan apa Nad cakap ni, Nad share dengan korang gambar Nad masa muda dulu. Jangan tanya umur berapa sebab Nad sendiri tak ingat πŸ˜‚ 

Ni pun terjumpa gambar lama dok godek godek dalam Facebook sebab husband yang jumpa. Dia siap tanya awat muka you ni macam .. 🀣


Bukan senang tau Nad nak share gambar lama ni. Sebab tu Nad tak nak share banyak-banyak supaya takde orang boleh manipulate gambar ni hahahah 😝


Korang nampak sendiri kan? Tembam, gelap, pucat and nerd semacam. 

Nad sekarang dah 30. Research cakap bila kita 30, kecantikan Nad adalah di tahap maksimum. Yang paling cantik seumur hidup kita lah kiranya. 


So you can see how much Nad bertukar within the years πŸ˜‚


Macam mana muka Nad drastically bertukar? Well, amalkan gaya hidup sihat. 

Elakkan main panas, pakai skincare, sunblock everyday pakai, exercise, makan supplements yang diperlukan. 

As easy as that 😊

Nak tahu SHOM supplements apa Nad makan sekarang? Supplements kecantikan SHAKE ME, BB GLO COLLOGEN, HERBA MAHARANI. And Nad pakai INFINENCE Skincare.

Disebabkan ramai yang tanya Nad, bila nak nampak effect lepas consume products SHOM ni ?!

U alls, supplements SHOM bukan ubat putih ? Bukan ubat jerawat! Bukan ubat kurus! Tapi  supplement yang  membantu dalam menggantikkan sel kulit baru yang lebih sihat, bersih. Dan  juga sangat bagus untuk mereka yang nak kekal bertenaga dan keyang lebih lama.

Kesan ?

Boleh nampak bergantung pada individu. Contoh Ada customer yang amalkan 2 kotak BB GLO COLLOGEN dah nampak effect. Ada yang setahun amalkan INFINENCE SKINCARE kulit memang sangat flawless.

Key word, you kena konsistent. Rajin, dan sabar.

In sha Allah result untuk kulit yang lebih sihat, cantik berseri you akan dapat. Paling penting, semua product SHOM  supplement organik yang memberi kan kesihatan kita ke tahap yang lebih baik. In sha Allah.

Ingat, nak kulit seputih snow white ke nak kurus dalam masa sehari ke, jangan whatsapp tanya Nad. Nad takde penyelesaian untuk tu. Bahaya tau pilih jalan singkat untuk cantik.

Yang tak cantik tak semestinya takkan cantik.
Yang cantik tak semestinya cantik all the time.

Yang penting, hati kita bersih, kita jaga penampilan semampu yang boleh. Tak perlu mengubah ciptaan Allah dah kurniakan kat kita. 

Setiap orang ada kelebihan masing-masing. Focus on your talents rather than just your face. And that’s how you akan berjaya dalam hidup you. 😊❤️


Nadiah Ahmad
Health & Beauty Consultant 

Tuesday, January 15, 2019

GARLIC TABLET + SHAKE ME EVERY MORNING



Assalamualaikum dan good morning semua ! 😊

Nad dah shake SHAKE ME tadi, now tinggal nak minum je. 

Memang senang sangat nak bancuh. Just masukkan sukatan SHAKE ME dalam shaker, masuk air then shake it! Senang kan ? 



SHAKE ME ni memang penting sangat especially untuk mak-mak sebab Nad faham kita semua kena ada extra energy nak jaga anak berlari sana sini kan ?

Bila minum SHAKE ME, memang rasa bertenaga tau. Macam badan recharge gitu. Sebab badan kita memang sangat perlukan protein SHAKE ME ni. Since protein paling lambat untuk perut hadam, Nad rasa kenyang lama gak 😊

Selain dari nak tahan kenyang & bertenaga, Nad minum SHAKE ME ni sebab nak kulit cantik. Dah setahun Nad minum, memang nampak kulit muka lebih cerah sekata, lebih licin dari sebelumnya. Kulit diperbuat daripada protein & memang perlukan protein untuk pembaharuan sel. 

Untuk mereka yang first time nak cuba consume, Nad highly recommend untuk cuba SHAKE ME inshaaAllah memang terbaik πŸ‘πŸ» 

Semalam, Nad dapat rasa yang nad dah lalui hari yang sangat berbeza daripada hari-hari sebelumnya. Ikutkan sepatutnya, semalam adalah hari melepek Nad. Sebab Nad baru selalu kalau weekend Nad full dengan aktiviti, isnin tu Nad akan rasa badan letih and nak rest je.

Tapi semalam lain macam. Tak penat lansung seharian tu. Takde rasa lesu-lesu ke apa. Takde rasa mengantuk sepanjang hari.

Badan rasa bertenaga macam orang yang cukup rest sepanjang weekend!

Bukan takat tu saja, malam pun bukan main senang nak tidur. Siapa kenal Nad tahu Nad ada masalah susah nak lelap malam.

Tapi semalam lainnnn macam ! Senanggg je nak lelap. Letak kepala terus berlayar 🚒🚒

Fikir punya fikir, finally teringat semalam pagi-pagi buta Nad mulakan dengan 2BIJI GARLIC TABLET + 1 shaker SHAKE ME 😘

And Nad strongly rasa, punca sebenar adalah GARLIC TABLET! Sebab seriously Nad selama ni jarang amek pagi tau. Selalu amek ikut suka hati je nak makan ke tidak. Hehe

Rupanya amek pagi-pagi, laaagi power effect dia !

Ramai ingat amek GARLIC TABLET ni kalau ada masalah kesihatan sahaja. Sebenarnya tidak. GARLIC TABLET bagus gila gila untuk boost energy badan korang. Lagi-lagi yang cepat lesu and tak bermaya seharian. Then badan pulak cepat masuk angin, lagi lah perlu consume GARLIC TABLET sebab Nad rasa majoriti tau khasiat barang putih kan ? But if nak makan mentah-mentah tu memang tak lah kan. Sekarang dah mudah just telan je dalam bentuk pill, tak payah dah tutup hidung bagai, ehehe

Faham jelah, being a MOM, WIFE, BIZ COACH & ENTREPRENEUR macam Nad, bukan sikit energy nak guna.

Honestly sebelum ni memang lainnn sangat rasa badan, compare dengan semalam.

So start dr today, Nad nekad nak konsisten amek GARLIC TABLET every morning selain daripada amek SHAKE ME macam biasa 😍



Korang yang jenis selalu rasa letih dan lesu, sila lahhhh cuba please!! Beza gila i tell you ❤️

Nak order? boleh whatsapp Nad terus πŸ’•

Nadiah Ahmad
Health & Beauty Consultant

✨ Postage setiap hari
✨ COD seluruh Kulim & sekitar Bukit Mertajam

Monday, January 14, 2019

ASSISTANT UNTUK SI SUPER-MOM! πŸ’ͺ


THE MOST TOUGHEST JOB IN THE WORLD !

Percayalah, dalam banyak-banyak pekerjaan and jawatan dalam dunia, percayalah cakap Nad being a mom and a housewife is the toughest job in the world. Betul ? Setuju ?

Jadi seorang ibu ni, 24/7 Non-Stop kerjanya.
Lelagi housewife nih. Nak jadi housewife memang takperlukan Degree, PHD, and all, tapi it needs skills and kecekalan, ketabahan mental and physical.

Jadi seorang ibu, and housewife ni kan, is like the Never Ending Job in life. Its like you're stick with it until death sets you apart πŸ˜‚

Kena sentiasa ada 24/7 no matter when.
Takde annual leave.
Takde cuti ke MC ke (even MC pun kau macam tak mc).
Takde gaji - buatlah kerja banyak mana pun, gaji budak lepas spm pun lagi berganda banyak daripada duit kita.
Takde bonus.
And paling sedih, bila takde sape appreciate housewife. Sebab bila cakap suri rumah, orang akan cakap “Ohhh dia suri rumah, duduk rumah je” and they thought jadi suri rumah ni kerja dia semudah ABC πŸ˜‚

Sedangkan they dont know the fact that ....
We had that sleepless Night since were a housewife.
Kita takdapat tidur dengan lena since we got this job sebab everytime we sleep mesti akan terfikir ....

“Esok nak masak apa ek”
“Esok baju tu kena basuh....”
“Esok kena tukar cadar tu... cuci yang ni....”
“Bahan nak masak esok cukup tak ek....”

And macam-macamlah bermain diminda!

Banyaknya kerja suri rumah ni, and seriously i tell you, it never ends !
Time nak masak je banyak benda kena buat.
Mana nak siang ikan, ayam.
Mana nak potong bawang, cili.
Mana nak tumis and masak.
Mana nak basuh pinggan mangkuk lepas masak.
Mana nak hidang makanan.
Mana nak suap anak makan.
Mana nak kemas dapur yang dah bersepah nasi merata sana sini.
Mana nak mop lantai yang dah melekit sebab air tumpah lah, nasi jatuhlah.

Belum lagi nak basuh baju ber-round-round.
Belum lagi nak sidai dia.
Dah kering kena lipat pulak.
Then susun dalam almari baju suami, anak.
Belum lagi nak kena basuh segala tandas, sinki, kat rumah tu.
Nak tukar cadar, bersihkan habuk sekeliling tingkap rumah, rak-rak buku.

Belum lagi nak kena urus anak.
Mandikan anak.
Kemas mainan anak dah sepahkan.
Jadi cikgu dirumah ajar anak membaca, temankan anak buat homework, etc.



Eh ya Allah banyak sangatlah kerja housewife nih ! Memang never end seriously. And for me, a housewife ni deserves an appreciation from other people cause this is the toughest job in life πŸ’ͺ

Alhamdulillah, harini rasa lebih sihat than yesterday and yesterday. Alhamdulillah Ya Allah. Nothing is better than being healthy! πŸ˜Š❤️

As usual my everyday Routine eventho tak sihat sangat beberapa hari haritu, Nad takpernah missed SHAKE ME even a day. Dah macam makanan ruji makanan harian Nad dah. Semestinya SHAKE ME and Nad memang dah sebati! πŸ’ͺ

SHAKE ME memang Nad takkan missed and akan sentiasa consume cause Nad ni banyakkk kerja kena handle, yeahh im a Super-mom! And for sure Supermom perlukan banyakkkk tenaga for the whole day!

Mana nak kemas rumah.
Mana nak basuh baju.
Mana nak sidai baju.
Mana nak lipat baju.
Mana nak masak.
Mana nak cuci pinggan mangkuk.
Mana nak uruskan si Hannan lagi.
Mana nak buat kerja business.
Mana nak drive sana sini.
Mana nak gi Delivery  sana sini.
Eh semua perlukan ENERGY tau!

And silap-silap kalau tak cukup Energy, badan Nad boleh flat and cepat penat letih tak bermaya lesu semua. But then, mujurlah ada SHAKE ME !

Bukan tu je, bila consume SHAKE ME ni tup tup Nad perasan.....

Eh, kulit aku makin cerahlah ..
Eh, kulit aku makin cantiklah ..
Eh, kulit aku makin gebulah ..
Eh, body shape aku makin cantik ..
Eh, susu badan aku makin banyak ..
(Time menyusukan Hannan dulu)
Eh, rambut aku dah tak gugur ..
Eh, eh eh... bestnya SHAKE ME nih!

Serious SHAKE ME memang the best ever !
Love youuu SHAKE ME !




 I'm a housewife and also a Work At Home mom. Since 3/4AM bangun, buat kerja rumah non-stop and baru sekarang almost settle semua, fuhhhh penat ui πŸ˜‚πŸ˜‚

Now, nak masuk Home Office pula, settlekan whatsapp customersku and orders untuk COD harini fuhhhh! πŸ’ͺ

The Work At Home Mom,
Nadiah Ahmad | 019.523.5560

INSTAGRAM : @nadiahahmad__

Sunday, January 13, 2019

YOU GONNA LOVE THIS COZUMA CC CREAM


Hari-hari dicari customer yang ada masalah JERAWAT! Wahai kesayangan Nad .. Jangan risau. Jerawat ni kadang-kadang buat muka lagi manisss.

Kalau ada orang ejek awak cakap kulit awak berjerawat, awak cakap dekat dia

"Jerawat ni tanda kulit aku NORMAL tahu NORMAL.. Kulit yang takde jerawat langsung tu yang TAK NORMAL sebab jerawat pun tak sudi singgah"

TAPI, Nad percaya kalau kulit TAKDE JERAWAT anda akan lebih bahagia kan? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Kulit yang normal bukan kulit yang TAKDE JERAWAT LANGSUNG SAMPAI BILA. Dan bukan jugak yang SENTIASA ADA JERAWAT.

Kulit yang normal ialah kulit yang BERSIH. Kalau datang jerawat pun ada lah 3-4 bulan sekali. Keluar seketol dan surut pastu tak keluar dah.

Bila kulit anda jenis jerawat SENTIASA, dan naik surut pastu naik balik berganti-ganti, itu bermakna anda perlukan TINDAKAN SEGERA!

KULIT JERAWAT ? YOU GONNA LOVE THIS COZUMA CC CREAM!

Let me tell you, Cozuma cc cream ni memang sangat sangat melembapkan muka !And of course sesuai untuk semua jenis kulit. Kulit muka Nad selama ni normal dan sensitif.

Then 2 weeks ago, muka Nad memang jadi kering gatal macam tu. Macam naik rashes. Time tu sebab basuh face towel Nad guna sabun baju yang tak natural.  So bila lap muka guna towel tu, my sensitive skin reacts badly!

Memang merah gatal few days 😫 So apa Nad buat time tu is apply Cozuma cc cream ni all the time masa siang hari. Setiap 4-5jam Nad reapply. And memang rasa kulit kurang gatal, merah kurang, muka pun tak rasa ketat kering 😍

3 hari je then kulit muka Nad totally sihat balik. Memang super moisturize sangat this Cozuma cc cream ! πŸ‘πŸ‘πŸ‘

And why ramai suka Cozuma cc cream ni selain super moisturising effect ni? Sebab ada built in Sunblock SPF30 sekali 😍

Korang tau tak, kulit kusam, jeragat, jerawat ni semua disebabkan muka kita terdedah kepada sinaran matahari yang melampau terik ni?

Sinaran matahari ni lah yang buat muka kita cepat tua, cepat berkedut!😩

Sunblock ni ada SPF30 which memang mampu sangat untuk halang cahaya matahari dari bakar kulit Nad. And at the same time, Nad suka gila Sunblock ni sebab Sunblock adalah moisturizer yang tolong lembutkan kulit and repair skintone sekali! 😍

Bukan setakat tu je, Cozuma Cc Cream ni pun bertindak sebagai primer & highlighter sekali! Makeup Nad memang tahan lama and glowing gitew tiap kali Nad apply sunblock ni.



Siapa yang takde lagi sunblock or day moisturizer, meh try COZUMA CC CREAM ni. Confirm suka! 😊

Jom Nad guide macam mana nak atasi masalah jerawat ni supaya kulit awak awak dan awak kembali NORMAL semula. Mahu ??

Kalau mahu meh whtsapp Nad meh, Nad perturun segala ilmu tips segala 😘

Nadiah Ahmad
Beauty & Health Consultant 

✨ Postage setiap hari seluruh Malaysia
✨ COD seluruh Kulim & sekitar Bukit Mertajam






Saturday, January 12, 2019

Kick start the new year with extra Super Power



'Ya Allah, bangkitkan lah semangat kami ketika bekerja, berusaha dalam beribadah dan meningkatkan amalan, aamiin’

Assalamualaikum & Morning semua !

Hari sabtu macam ni, zaman tak buat bisnes lepas subuh sambung je tidur. Hari cuti kan, rasa tak penting bangun awal sebab banyak masa lagi.

Tapi bila dah start buat bisnes. Rasa rugi kalau sia-siakan waktu dhuha macam ni. Sedangkan rezeki dari Allah tengah bertebangan sana sini setiap kali waktu dhuha.

It’s okey, setiap orang pernah buat silap. Dan kita sebagai manusia biasa kena berusaha untuk ke arah yang lebih baik.

Bila dah jadi ibu, now Nad dapat merasa bertapa strugglenya nak jadi ibu (i feel my mom), at the same time housewife, and also Businesswoman at the same time. Omg ... struggle kan! And sejujurnya, Nad salute to all mommies out there, tak kisahlah kalau suri rumah sepenuh masa pun, or working moms, or business moms sebab Nad tahuuu being a Mom is not that easyy cause everyone has their own struggles ! Fuhh bebetul lah mak-mak ni semua Allah jadikan memang #SUPERMOM!

Nad ni dah almost seminggu lebih struggle juggling my time untuk business, with time dengan anak (Baru sorang anak tau!) Nad rasa macam ya Allah tak bernafasss kadang penat berkerja 24/7 non stop! πŸ˜‚

Moga Allah beri Nad kekuatan untuk go thru this Motherhood.

Sebab tu dari sekarang Nad pulun Nad work hard sebab Nad ada planning tersendiri & kalau boleh nak achieve banyak benda untuk tahun 2019 ni, inshaaAllah πŸ’ͺ

Betul atau tak tak kalau Nad cakap,

Ramai yang selalu utamakan perkara lain, mendahului kesihatan ..

Ramai yang lebih prefer beli handbag kasut, dari beli supplement ..

Ada yang lagi utamakan pergi bercuti, daripada beli supplement ..

Ada yang utamakan mekap yang mahal, berbanding skincare yang selamat dan semulajadi.

Sebab mereka lupa, andai kata badan tak sihat. Andai kata badan lesu dan kita jatuh sakit, nak pakai handbag mahal, kasut mahal. Nak pergi bercuti pun dah tak ada mood. Andai kata kulit rosak, pakai lah mekap beribu-ribu pun tetap tak mampu tutup cela.

Pada Nad, supplement kesihatan, dan skincare yang selamat dan semulajadi ni dah jatuh kategori KEPERLUAN bukannya kehendak. Nad bercakap daripada pengalaman, sebagai seorang yang pernah jadi “taik penyakit”.

Yang pernah terlantar di hospital sebab sakit.

Andai kata hari ini korang rasa supplement itu tak perlu, kesihatan itu tak penting. Mungkin anda perlu merasa SAKIT dulu macam mana 😊

Masuk tahun ni, genaplah 6 tahun Nad consume Min Kaffe. Since bujang sampai berkahwin and ada anak sorang.

Kalau ikutkan malassss nak fikir kena makan apa semua, buat apa nak susahkan diri. tapi bila fikir-fikir balik semua tu kena jaga daripada awal. Untungnya diri sendiri dan badan sendiri jugak😍

Sebelum Nad join SHOM, Nad beli MIN KAFFE ni sebagai seorang PENGGUNA. Nak test berkesan ke tak, ada Effect ke tak. Tup tup, sampai ke 6 tahun Nad consume. 

Untuk tenaga, untuk kulit, dan untuk milkbooster sebab Nad menyusukan anak. Paling best sebab TENAGA lah😊 Sebab lumrah ada anak, of course rasa cepat letih dan tu perkara biasa, diriku bukan robottt. Ahhh giteww. Haha. 

Sebab tu Nad ikhtiar dengan consume MIN KAFFE sebagai sumber tenaga Nad seharian ❤️ Tak percaya try lah, boleh rasa perbezaan antara consume and tak consume.



Eh okaylah! Done bebel. Btw kedai online Nad dah dibuka tau !

So siapa nak oder boleh terus whatapp Nad okey ? Anything whatsapp je Nad for Fast Response  πŸ˜˜


SHOM-Business-Mom-Preneur,
Nadiah Ahmad | 019.523.5560

Instagram : @nadiahahmad__


Friday, January 11, 2019

SUSAH HATI ANAK TAK NAK MAKAN


Assalamualaikum dan Selamat Pagi πŸ’•πŸ’•

Kedai Online Nad buka seperti biasa hari ni 😊 Nad ada buat Personal Delivery to Kulim dan Bukit Mertajam area. Postage pun ada setiap hari ya ❤️

For those yang mencari produk SHOM tapi tak sure yang mana satu yang sesuai dengan keperluan dan masalah you, boleh terus whatsapp Nad okay? 😘 

InshaaAllah Nad akan bantu untuk berikan guide sebaiknya, consultation akan diberikan khusus untuk customers Nad 😊



“SUSAH HATI ANAK TAKNAK MAKAN, ANAK SUSAH MAKANNN”

Some DM’s from whatsapp yang Nad dapat daripada followers-followers Instagram Nad.
Cause Nad memang selalu sangat update pasal Hannan kat sosial media Nad, and yeah Hannan memang merupakan perhatian ramai.

Apatah lagi dengan telatah dia yang SUKA MAKANNNN APA SAHAJA KECUALI BATU DAN KAYU maka lagi ramaiii geram tengok dia makaannnnnn je manjang kerja dia! 

Nasi ? Sayur ? Buah ? SEMUA dia makan !
Alhamdulillah Hannan “Dah Tak” Picky Eater macam dulu ! Sedangkan .... dulu sebenarnya dia agak Picky tauuu bab makan. Nasi memang dia tak makan huhuhu, roti je ... and sayur aje, itu pun kadang-kadang.

So bila followers Instagram Nad nampakkk, Hannan makan segala benda tak kisah jenis sayur apa, buah apa, nasi ke roti ke biskut ke mee ke mihun ke apa apa semua dia makan.



Ada yang datang mengadu ..

“Nad .... seronoknya tengok Hannan selera betul makan. Anak saya susah nak makan, badan kurus !”

“Susah hati anak taknak makan, susah makan ...”

So mostly akan tanya, macamana Nad buat sampai Hannan berselera macamtu ? And macamana Nad ajar dia supaya tak Picky Eater ?

Sebenarnya Nad bagi Hannan Bv Alfalfa ni. Time tu Nad nampak dia ada masalah membuang - selalu sembelit meneran susah berak + Makan Memilih beno ! Mana tak sembelit plus in her diet jarang sikit makan buah ke sayur, kalau makan pun portion tak banyak, Fibre tak cukup, so memang tak mustahil lah “taik keras” πŸ˜‚

Dah cuba macam macam cara paksa makan sayur ke buah ke.. dia pandai ye! Dia akan buang ludahkan balik keluar huhuhuhu. So i have no option! But kena cari something untuk bantu dia πŸ‘

So thats why Nad bagi Hannan Bv Alfalfa in her daily needs. Sebab Nad dah study and baca, dalam Bv Alfalfa nih memang ada FIBRE + banyakkkkk MultiVitamins and MultiMinerals yang very good untuk anak kita!



Plus Bv Alfalfa nih memang sangat membantu anak kita yang tak suka makan sayur sebab 1 sudu Bv Alfalfa ni bersamaan 1kg sayur tau. Woww, best kan. Nad suggest sangat supaya korang pun try! πŸ‘


SHOM BusinessMom,
Nadiah Ahmad | 019.523.5560

OFFICIAL INSTAGRAM : @nadiahahmad__

Thursday, January 10, 2019

BE CAREFUL ! MATAHARI SANGATLAH DEADLY NOW


“GLOWINGNYA SKIN! PAKAI FOUNDATION APA KAK ?!”

Soalan nih memang Nad selalu dapat kat IG, kat FB or kat luar bila orang jumpa Nad, and what i can say is, “Seriously memang tak pakai apa-apa foundation ke apa”

Cause yang Nad pakai sebenarnya, and yang buat skin Nad nampak sangat-sangat Glowing tak lain tak bukan this amazing Cozuma CC Cream SPF30 and i can say that dia punya glowing Effect tuh memang lasts very long!



Best sangat dia nih sebab dia 4 In 1 dalam satu tube nih !

Dia ada Moisturising Effect which dia melembabkan kulit kita secara menyeluruh, bagi skin kita maintain hydrated and moist !

Dia ada SUNSCREEN ! Which memang SPF dia quite High with SPF30, so InshaaAllah as long as you apply this, No More Sunburn! And also paling best it protects you from both UVA and UVB yang berbahaya for your skin !

Dia ada Glowing Effect ! So korang takperlulah bazir duit beli Highlighter dah pasni πŸ˜‹
Seriously memang bagi effect glowing macam pakai Highlighter gituh!

Dia boleh acts as Primer untuk korang yang suka makeup ! Memang nampak makeup to Smooth and glowing je if jadikan Cozuma cc cream nih sebagai base πŸ˜

And yang paling penting dia 100% Selamat !

Paling penting dia memang 100% Vegan !

Paling penting dia memang 100% Cruelty-Free !

Paling penting dia memang 100% Natural and Organic !

Paling penting dia memang sangat sangat selamat dan berkesan untuk skin kita nih πŸŒΈ

As we know Matahari - Sun is very good in the morning which ianya provides Vitamin A pada skin kita - yes thats true! But then bila masa berjalan, matahari akan menjadi semakin terik and sebenarnya ianya sangatlah  jahatttt dan berbahaya tau !

Ramai sangat kurang awareness pasal matahari ni which ingat kalau duduk dalam rumah, dalam kereta apa semua tu SELAMAT lah. But actually youre not !

Matahari mengeluarkan UV which UV ni lah yang merosakkan skin kita dengan sangat-sangat teruk ! Excess exposure with Matahari boleh leads kepada SKIN CANCER tau ! 😩

Which memang sejujurnya Nad sendiri pernah pandang remeh pada benda ni, sebab Nad tengok skin Nad takde naik jerawat ke apa ke but then thats not the real situation !
Jerawat is lot more better tau than excess Sun Exposure ni!

Matahari can be very deadly ! Due to dia melepaskan UVA yang sangatlah deadly untuk our skin and also UVB ! Nad dah study habis-habis pasal Matahari & kepentingan Sunblock ni and seriously i rasa nak pasang Sunblock je all the time as long as langit masih cerah.

Cause you know what ?
80% of UV RAYS can pass thru the cloud !
Means kat sini Sinaran UV yang membunuh tu akan still ada and boleh tembus eventho langit awan tu nampak mendung!

And paling menakutkan bila skin kita terlalu Exposed pada matahari without any Protection it will lead PENUAAN KULIT - Skin Aging! Which 90% of kita punya Skin Age Signs ni muncul sebenarnya sebab MATAHARI ni!

Dimana skin Aging ni antara yang you boleh nampak ialah :

🌼 Pigmentation pada skin, naik dark spots, jeragat, bintik-bintik hitam melanin atas permukaan kulit.
🌼 Kedutan kulit! - which early stage dia adalah garis garis halus tepi bibir and mata tu huhuhu.
🌼 Kulit Kendur! - Pipi nampak cam tembam .... tapi sebenarnya tu pipi awak kendur yang huhuhu. Kulit kalau tak kendur, muka tu nampak terletakkk je nampak runcing je yang oi ..
🌼 Dehydration - kulit kering tak cukup moisture, pores terbuka luas.

Omggg memang teruk tau matahari ni, licik ya amat ! Nad rasa macam nak duduk dalam kotak kedap cahaya UV je tauuu hahahaha. Tapi mustahil lah kan so thats why Pakar Kulit and Scientist cipta SUNBLOCK!

Which function dia adalah BLOCK segala cahaya matahari yang jahat si UVA and AVB nih!

Nak pilih SUNBLOCK pun kena BIJAK nah.
Make sure it is broad spectrum and also make sure it is Minerals Suncreen//Physical Sunscreen which is Zinc Oxide or Titanium DiOxide.

Selain daripada syarat ni ?
Sangat tak recommend and kurang bagus untuk protection skin sebenarnya = MEMBAZIR!

So make sure please protect your skin daily!
Apply suncscreen eventho if korang tak keluar rumah pun .. ingat ye! UV rays boleh tembus melalui cermin tingkap tu tau huhu. Unless korang tinted pakai tinted yang pantulkan balik UV tu, haaaa barulah takpayah pakai sunscreen bila kat rumah. Tapi if tak seriously korang kena pakai !



 Pilihan Nad is Cozuma Cc Cream SPF30, sebab apa ? Ianya menepati syariah dan kriteria Sunblock yang Nad state tadi πŸ˜‰ For sure, i want the best for my skin !

Special untuk customers yang Purchase Cozuma cc cream Skincare melalui Nad memang Nad akan guide you all and follow up sampai dapatkan skin bebetul Flawless and cantik just like mine ! πŸ˜‹ InshaaAllah!

For more Information mengenai Cozuma cc cream, nak tanya ke or dapatkan Exclusive Consultation, boleh contact Nad okeh πŸ˜˜


Health & Beauty Consultant,
NADIAH AHMAD | 019.523.5560

OFFICIAL INSTAGRAM : @nadiahahmad__

Wednesday, January 9, 2019

THE SUPER-MOM-WIFE-PRENEUR


IBARAT MINYAK PETROL YANG MAMPU MEMBAWAKU MELANGKAH LEBIH JAUH!”

I'm a wife !
I'm a mom !
I'm a Busy Housewife yet a very Productive SHOM Businesswoman !
And currently Im taking care of my Super-Active 2 Years old girl !
And i also sleep and rest less than 5-6 Hours everyday!

How do i manage ?



Of course i get EXTRA SUPER POWER from my favourite drink SHAKE ME.

Being a mom + housewife + wife + businesswoman is seriously not that easy.
Sebagai Wife-Mom-Preneur sememangnya jadual Nad sehari-hari sangat packed ! 😩
Tak adanya boleh tidur lentok bermalasan di rumah ye, serious takde. And takdenya time anak tidur kau join tidur sekali ye, serious takde. Sebab time anak tidur tu lah sebenarnya waktu kau lintang pukang siapkan segala kerja secepatnya.

My day starts as early as 4.30AM/5AM and ends everyday as late as 11PM/12tengahmalam. And pernah je terlajak sampai 12.30-1am fuhhhh memang rabak lah mata and badan sehari tu nanti πŸ˜‚

Waktu tidur and rest Nad sangat limited.
Nad boleh dikatakan hanya waktu pagi and malam je di rumah. While most hours di luar rumah driving. Drive hantar anak pergi rumah pengasuh then petang keluar balik ambil dia then hantar dia balik then Nad keluar lagi pergi COD and RESTOCK barang sampailah 6-7pm.

Then barulah jejak rumah, tu pun sambung buat kerja rumah, layan anak, sambil-sambil monitor business semua, fuhhhhhhh packed sangat yet Alhamdulillah very productive ! πŸ’ͺ

Dengan diriku yang sememangnya sentiasa Super Busy ni, sejujurnya badan ni lagi cepat rasa penat dari biasa and seriously ikutkan keadaan macam ni memang rasa malassss and nak tidur je kalau boleh πŸ˜‚

Tapi siapalah Nad nak malas-malas and merungut kan ? Ramai lagi Super-Mom lain yang business jugak macam Nad plus ada anak lagi ramai dari Nad boleh je buat ! And business jalan je cam biasa ! So yeahhh i can also do it ! Nad pun boleh berjaya !

And i'm so glad sebab Nad ada SHAKE ME yang setia menemani Nad since Nad tersangat lah busy and kadang tak sempat breakfast sangat pun. Seriously SHAKE ME ni sangat-sangat membantu bagi Nad kekal Energetic for the whole day and membantu Nad supaya tak rasa letih lesu penat dengan cepat.

Pernah sekali Nad termissed SHAKE ME haritu.. Pehhhh... memang teruk eh rasa. Baru kul 2pm Nad dah rabak, and tidur terusss sampai 6pm. Rasa penat sangat, letih sangat lesu sangat.

Beza sangatttt if Nad ambil SHAKE ME ni. Memang rasa ENERGETIC sangat throughout the day eventho takde tidur-tidur rest-rest dah lepastu. Alhamdulillah sangat ! SHAKE ME memang powerrr and memang membantu sangat bawak Nad to the EXTRA MILE πŸ’ͺ

So mommies out there, if korang dah penat nak rasa penat letih lesu jadi housewife or jadi working mom, koranggg wajibbbb try SHAKE ME ni ! Students pun sama, kalau korang penat sangat dengan class packed bagai, korang wajib try SHAKE ME ni! Serious rasa lain sebab korang akan rasa sangat ENERGETIC!

Make sure korang grab SHAKE ME cepat-cepat !



Dont forget to get your SHAKE ME nowww and stay ENERGETIC just like me! πŸ˜˜

Nad ada READY STOCK SHAKE ME, and ada buat COD and POSTAGE hari-hari, meh whatsapp for Fast Response! 😘

SHOM Wife-Mom-Preneur,
NADIAH AHMAD | 019.523.5560
Health & Beauty Consultant

Visit my IG : @nadiahahmad__

Tuesday, January 8, 2019

Paling power nak flush segala πŸ’© And bonus effect perut kempis dan kurang seleza makan = BERAT IDAMAN


Assalamualaikum guys. 

Harini Nad dapat satu pengajaran penting.

KALAU TAHU ESOK PAGINYA ADA APA-APA EVENT PENTING, JANGAN MAKAN GARAM BULUH DETOX SEBELUM TIDUR πŸ˜†

Kisahnya pagi tadi sepatutnya Nad kena keluar awal.

Tapi masa nak keluar rumah tu laaaa kesan garam buluh detox mula terasa. Perut Nad rasa nak mengeluarkan segala hasil nyahtinja tanpa dapat ditahan-tahan lagi.

Husband banyak kali mesej dari luar, siap tekan loceng rumah lagi nak menunjuk kata betapa seriousnya dia nak mendesak Nad turun segera sebab kita dah lambat nak gerak πŸ˜†

Dalam 20 minit macam tu baru selesai segala urusan penyahtinjaan mami hahah

Tapi apapun walaupun Nad amek masa lama dalam toilet, Nad rasa puas gila ! Perut tak pernah rasa seselesa setiap kali Nad makan garam buluh detox malamnya.

Kalau nak tahu, garam buluh detox ni fungsi dia ala-ala julap ringan. Dia memang bantu flush gila-gila segala sisa nyahtinja (πŸ’©) dari usus besar kita. That why it's called DETOX kan ? Ehee

Tapi dia takkan buatkan perut kita sakit ke apa sepanjang hari.

Lepas semua sisa tu dah keluar, then dah la. Kalau ada rasa nak berry lagi pun, masa tu jela rasa nak berry then dah setel setel la.

Cuma yang BEST dia ialah, effect PERUT KEMPIS tu πŸ˜‚

Semalam Nad perasan perut buncit lain macam. Tapi harini Alhamdulillah dah kempis banyak sangat nih.

Perut rasa selesa, badan rasa ringan. Kalau tak rasa lemau and lesu je. Banyak toksin barangkali.

Tak sangka effect telan GARAM BULUH DETOX semalam sebelum tidur boleh buatkan selera makan pun tak berapa ada harini πŸ˜‚

Seriously selalunya satu pinggan nasi tak cukup tau untuk Nad, and of course bertambah tambah nas.. This time tak habisss ! Husband dah jeling tu, dia cukup pantang Nad membazir tak habis makan 😒

Tapi nak buat macam mana mami rasa kenyang lain macammmm. Kalau cenggini gaya, tiap-tiap malam Nad nak telan Garam buluh detox ni !



No wonder GARAM BULUH PREMIER DRINKS ni hasil dia betul-betul boleh buat orang jadi SLIM 😍

Korang yang alami masalah SEMBELIT atau selalu rasa badan lesu lemau and bertoksin. Yang PERUT BUNCIT dan sebagainya. Nad rekemen sangat GARAM BULUH DETOX ni. Memang THOORRRBAIKKKK ! Cenggini πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ» Haha

Terbaik sangattttt kesan dia untuk keluarkan semua sisa sisa πŸ’©πŸ’© dari usus besar kita 😍

Nak order terus wassap Nad okay ? Sentiasa READY STOCK !  Sambil consume, kalau nak buat bisnes pun Nad akan ajarkan no worries πŸ€—

Nadiah Ahmad
Beauty & Health Consultant

✨ Postage setiap hari seluruh Malaysia
✨ COD seluruh Kulim dan sekitar Bukit Mertajam

Monday, January 7, 2019

Soal jawab Shake Me


Selamat Petang semua.

 Memandangkan sekarang mood Nad tengah happy go lucky eheh. So Nad nak soal jawab mengenai beberapa hot question tentang Shake Me.

Yela, kalau dah beli mesti lah nak tahu detail kan mengenai Shake Me supaya manfaat Shake Me betul-betul kita dapat rasakan.

πŸ”ΈSalah satu kelebihan Shake Me iaitu dihasilkan daripada sumber tumbuhan iaitu kacang soya non-gmo dan garam buluh. So apa yang di maksudkan dengan perkataan non-gmo tu ?

1- Soya Non GMO ialah soya yang tidak diubah genetiknya. Bermaksud, kacang soya ini organik dan tidak mempunyai hormone tambahan. Jadi, ia dapat dikenali dan diserap oleh badan dengan sempurna.

πŸ”ΈSelalu ada customer yang nak mengurangkan berat badan disarankan ambik Shake Me ? Begitu juga yang sedang mengandung untuk tenaga. So macam mana Shake Me ni membantu ?

2- Shake Me memgandungi kandungan protein yang berkualiti tinggi. Protein pula diperlukan dalam memperbaharui sel-sel baru yang sihat.

πŸ”ΈPengambilan Shake Me dikatakan bantu rasa kenyang lebih lama, tapi kenapa ada yang lepas sejam dua dah lapar ? adakah ada kesilapan dlm pengambilan ?

3- Pengambilan Shake Me adalah 1 sachet pada waktu tertentu seperti awak pagi sebelum breakfast. Jadi proses penyerapan protein setiap individu berbeza, sekitar 5-9g setiap jam.

Jadi dlm masa 3-4 jam sudah berasa lapar jika individu itu hanya minum Shake Me semata-mata. Dinasihatkan makan pada kalori rendah dan ditambah dgn Shake Me, contoh sekeping roti.

πŸ”ΈSoalan paling femes πŸ”₯ Betul ke ambil Shake Me boleh cerahkan kulit ? Berapa lama consume boleh gebus gabas. Ada yang dah consume lama, belum cerah-cerah.

4- Suka diingatkan Shake Me bukan ubat tapi supplement. Ia bertindak untuk bina sel. Apabila sel sihat, maka organ dan sistem turut sihat. Selain itu, untuk vitamin kulit boleh ikhtiar dgn Bb Glo Collagen bagi memastikkan effect ‘cerah’ itu dapat dilihat.

Protein diperlukan dalam membina sel-sel kulit yang baru, jadi untuk mendapatkan kulit yang lebih sihat, pengambilan protein yang berkualiti tinggi adalah penting.

πŸ”ΈSekiranya ibu hamil memang consume Shake Me dari sebelum hamil, tapi morning sickness membuatkan dia loya dan tak lalu minum shake Me lagi, adakah suggestion cara minum Shake Me yang boleh dikongsikan ?

5- Disarankan minum Shake Me dengan mencampurkan dengan minuman lain seperti Min kaffae, jus, milo dll.

πŸ”ΈBetul ke ambil Shake Me berlebihan boleh rosak buah pinggang ?

6- Kerosakan buah pinggang bukan disebabkan oleh factor pengambilan soya, tetapi daripada pemakanan yang tinggi pengawet atau ubatan lebihan di dalam badan.

πŸ”ΈSoya dikatakan tidak baik utk kesihatan kerana ia akan menggalakkan sel-sel kanser (makanan sel2 kanser). Fakta atau auta ?

7- Soya Non GMO yang digunakan untuk menghasilkan Shake Me adalah organik dan tidak merbahaya. Soya ini juga dibasuh dengan air semasa pemprosesannya menyebabkan ia selamat, berkesan dan mesra alam.




In sha Allah Shake Me merupakan sumber protein yang sihat semulajadi dan sesuai bagi mereka yang ingin kulit lebih cantik, kekal bertenaga, susukan baby dan rasa keyang yang lebih lama😊.


NADIAH AHMAD
Beauty & Health Consultant,
WhatsApp : 019.523.5569
Instagram : @nadiahahmad__

Sunday, January 6, 2019

INFINENCE THE BEAUTY SECRET OF ANGEL


Double Cleansing tips kulit bersih, bebas jerawat. Rahsia kejelitaan wanita korea.

Rasanya memang ramai peminat K-Pop zaman sekarang kan ? Nad pun suka tengok perempuan korea. Kulit halus, mulus, putih bersih je.

Macam cermin, macam putih telur kan ?

Bila dikaji dan diselidik, Nad baru tahu mereka ni suka sental muka dulu sebelum cuci bersih. Diorang panggil DOUBLE CLEANSING !

Tujuannya, supaya kulit kita yang berdebu/berdaki ni mudah dibersihkan. Apa lagi yang jenis suka pakai make up kan ? Lagi memerlukkan kaedah double cleansing ni.

Macam Nad sendiri, dah ada ‘Hydrating Duo Cleansing Mousse’. Cleanser terbaik untuk kita remove daki/makeup dan mencuci muka lebih bersih !

Seriusly bila korang sendiri guna cleanser Infinence ni rasa berbeza sangat tahap kebersihan muka tu. Paling best, dalam cleanser Infinence ni ada muscadine grape yang membantu dalam memastikan kulit lebih anjal dan muda.

Bila muka kita, confirm hilang daki baru lah senang cuci muka dan khasiat cleanser (pencuci muka) yang kita guna tu betul-betul dapat menyerap masuk jauh ke dalam kulit.

Masa paling sesuai nak buat double cleansing ni sebelum tidur la ye, me time 😘



Bila membayangkan Infinence skincare, Nad selalu teringat dekat bidadari yang cantikkkk sangat. Yang macam dalam fairytale tu πŸ˜‚ 

Sebab apa ? Sebab sesiapa yang pakai Infinence ni automatically jadi cantikkkk macam bidadari serious tak tipu ! Kalau korang nak tahu, Nad ni dulu sejenis kasar jugak kalau bercakap tau.

Tapi entah kenapa semenjak dua menjak ni macam makin lemah lembut sikit bila bercakap hahaha 

Entah lah apa kaitan dia, tapi bila kulit dah cantik ni rasa macam tak sesuai kasar-kasar. Automatically jadi lemah lembut ayu je gitu πŸ˜‹

Infinence Skincare ni kan koraang, tak tahu dah nak cerita macam mana bestnyaaaa bila korang dapat kesan dia tu selepas penggunaan yang konsisten.

🌸 Perasaan bila bangun tidur, tengok cermin kulit nampak segar, lembap dan plumpy..

🌸 Perasaan bila pegang kulit muka, aduhhhh kulit ke BALDU ni ? Lembut gebusnyaaa..

🌸 Perasaan bila ke mana-mana pergi orang dok sebut betapa berubahnya korang sekarang berbanding dulu..

🌸 Dan bila suami korang makin selalu usap pipi korang.. Aum aummm..

Itu lah apa yang Nad rasa sejak Nad pakai Infinence Skincare ni ☺️☺️ Korang yang dah lama teringin tu, jangan pendam dah perasaan korang..

Grabbbbb jelahhh..

So this is the idea yang Nad nak share

1st korang beli dan pakai. Then bila kulit korang cantik, orang akan tegur of course. Masa ni la korang boleh promote Infinence kt orang lain pulak.. So nampak tak, dahhh balik modal dah padahal modalnya hanya lah kulit muka sendiri je hehhee

Best sebab apa tau?

Sebab kalau korang beli Set Infinence ni, korang bukan hanya dapat DISKAUN, tetapi jugak dapat

πŸ’•Free shipping
πŸ’•Freegift

Untung kan ? πŸ€—



Boleh hubungi Nad untuk konsultasi  yang terbaik untuk bantu KULIT ANDA JADI CANTIK ya ! 😍


NADIAH AHMAD,
Whatssap : 019.532.5560
Health and Beauty Consultant

FOLLOW OFFICIAL INSTAGRAM NAD :

@nadiahahmad__

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...