Thursday, October 29, 2015

3 TESTIMONI TERKINI HERBA MAHARANI

Assalamualaikum...

Hari ni dapat new testimoni from my partners. Alhamdulillah. Bagus betul lah pil Herba Maharani ni. banyak good feedback yang kami terima. 3 testimoni ni antara yang terbaru. Mari kita baca testimoni yang ada. 


TESTIMONI PERTAMA.

Customer dalam pantang. Customer ni darah nifas dah kering. Tapi lepas ambil maharani keluar lagi. Baguslah kan? Kalau simpan lama lama takut ada penyakit lain pula yang datang.
Selamat amalkan Maharani ya.



TESTIMONI KEDUA.

Customer mempunyai masalah fibroid. 4 cm fibroid! Besar tu. Baru cuba 2 kotak herba maharani, dan fibroidnya 4cm terus kecut dan hilang begitu saja tanpa perlu operation. Doctor yang scan pun hairan dan mengatakan rahim cantik. Hebatkan! Syukur Alhamdulillah :)

Antara simptoms-simptoms fibroid / cyst adalah ;-
# haid yang tidak teratur / berpanjangan
# sakit perut
# sakit ketika hubungan kelamin
# perut membuncit 
# pendarahan abnormal



TESTIMONI KETIGA.

Client masih single, tapi period datang lewat 1 -2 months. From our Indian Client. Lepas amal sekotak maharani terus datang period and repeat order.

InsyaAllah akan ada banyak lagi new testimoni. Nantikan ya. Kepada yang nak order maharani boleh la contact nad. Jika nak COD ( cash on delivery ) pun boleh. Area Kedah dan Pulau Pinang ye :)

Nadiah Ahmad
+019-5235560 (sms @ whatsapp)
nadiaahmad.blogspot.com





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...