Tuesday, September 15, 2015

Cara Makan Set Kurus Bajet.

Dah order SET KURUS BAJET tapi tak tahu macam mana nak consume dengan cara yang betul ? 

Set Kurus Bajet ada Mineral Coffee, Garlic Tablet dan BV Alfalfa.

Cara makan set kurus bajet ? Sangat mudah sebab boleh adapt dalam daily food routine je.




Here it is :

Morning breakfast 
1 sachet Mineral Coffee
2 biji garlic tablet

Petang 5 pm
1 sachet Mineral Coffee

Sebelum tidur
2 biji garlic tablet

Untuk BV Alfalfa drink, bancuh siap-siap 2 sudu for 500 ml air per bottle. Take 2 botol air per day, whole day. 

Senang kan? Coffee rasa sedap, garlic tablet tu kecik, tak susah nak telan, bv alfalfa pulak takda rasa pelik, macam minum air cincau tawar je. For kids pun boleh minum :)


CARA MAKAN SET KURUS BAJET.

If consistently hari-hari buat mcm ni, insyaAllah berat akan turun. Sebab automatically rasa kenyang and makan pun confirm small portion  je. Nak cuba ? Do contact me ASAP.

GOOD LUCK!

Salam Sayang;
Fb : Nadiah Ahmad
Ig : sitinadiahahmad
Hp : +019-5235560








No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...