Sunday, May 19, 2019

Nak slim dan bertenaga sepanjang Ramadhan ni ?


“Kak Nad, selain MIN KAFFE ada tak yang lagi sedap untuk bancuh time sahur?”

Yes of course la ada..

Nama dia Shake Me. Nad paling suka terbaru ni flavour Cocoa ❤️

Shake Me nih memang sesuai untuk korang yang nak slim dalam masa yang sama nak lebih bertenaga semasa berpuasa. 

So siapa yang nak loose weight tu, boleh lah consume Shake Me nih semasa sahur. 


InshaaAllah korang akan rasa kenyang lebih lama dan lebih bertenaga dalam masa yang sama leucine dalam Shake Me akan membantu untuk mencairkan lemak dalam badan.

Malam semalam Nad baru jer dapat feedback from one of my regular customer yang consume Shake Me untuk sahur.

“Akak minum Shake Me je sahur semalam sebab terlajak bangun 5.20 camtu. Sempat bancuh tu je tapi memang steady sampai berbuka!

And akak try lagi sahur tadi.. Still Alhamdulillah. Akak tak makan nasi pun tadi, akak nak test sama jugak ke hari kedua. Sekali betul!”

Haa yang tak suka sahur berat berat tu, Shake Me nih laa pilihan yang terbaik untuk korang. Bancuh jer shake shake minum and settle sahur ❤️

Sekarang nih tengah ada promotion tau untuk Shake Me nih.

Nak try jugak KEHEBATAN Shake Me ni? Meh whatsapp Nad. Nad akan bagi you SPECIAL SOMETHING dengan pembelian Shake Me nih 😘


Nadiah Ahmad
Premium Beautiful Expert

Saturday, May 18, 2019

EXTRA TENAGA


"There are times when you may think everything is going wrong, yet you don't realize that Allah is setting everything right for you."

Allah lebih mengetahui apa yang terbaik untuk kita, kita kena yakin dengan setiap jalan takdir yang Allah dah tetapkan.

Tapi bukan bermakna kita berserah tanpa perlu buat apa apa kalau kita nak berjaya dalam hidup, kita tetap kena lalui proses usaha, doa dan kita tawakal serta berserah sepenuhnya kepada Allah.

Assalamualaikum and good morning. Moga Allah permudahkan segala urusan kita semua pada hari ini dan hari hari seterusnya ❤️

Impian Ramadhan Nad untuk kali ini, inshaaAllah nak gunakan peluang untuk maximum kan ibadah sebaik mungkin, nak jalani ibadah puasa dengan lebih sempurna.

Sebab kita sendiri tak tahu sama ada kita berpeluang lagi berjumpa atau pun tidak dengan Ramadhan yang akan datang 😢😢

Yang selalu buat kita rasa tak larat nak beribadah masa bulan puasa sebab kita rasa letih kan ? 

Kita banyak rasa nak tidur jer. Lepas berbuka, perut dah penuh terawih pulak entah ke mana. 

Jom jadikan Ramadhan kali nih lebih bermakna, kita all out umpama nih Ramadhan terakhir buat kita!

Agak agak letih dan lemau jer masa puasa tu petanda you perlukan extra supplement semasa waktu sahur. InshaaAllah akan rasa lebih bertenaga seharian berpuasa 💪🏻💪🏻


Nak dapatkan supplement pilihan untuk waktu sahur boleh whatsapp Nad 

Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh whatsapp Nad terus 😊

Nadiah Ahmad
Your Premium Beautiful Expert

✨Postage setiap hari
✨COD sekitar Kulim & Bukit Mertajam

Friday, May 17, 2019

DONE SAHUR




Sahur yang paling serasi dengan perutku sejak enam tahun ni 😘

Nad sejak dulu sejenis takleh makan pagi sangat.. Kalau sahur makan nasik karang siap lah memulas perut pagi-pagi..

Jadinya selama ni memang jaranggg sangat sahur.. Kalau bangun pun setakat untuk minum air masak je..

Sebab tu dulu selalu keluar masuk hospital setiap kali bulan puasa.. Sebab dah tak sahur, memang senang nak gastrik lah kan.. 

Until Nad jumpa this one air protein yang bagus gilaaaa untuk perut nih.. Serasi sangat dengan perut Nad yang sensitive sejak kecik ni..

Iaitu..... MIN KAFFE ! 😍

Sejak 6 tahun lepas jumpa Min Kaffe, tak pernah miss bangun sahur (kecuali tak terjaga)

And bila minum Min Kaffe badan bertenaga jangan cerita lah..

Eh eh panjang pulak kita bercerita subuh-subuh ni.. Macam la ada orang nak baca 🙈

Selamat bersahur semua !

Nad nak share sikit, kalau boleh kunci jam awal sikit untuk sahur.. Sebelum turun makan, solat sunat tahajjud + taubat + hajat dulu.. 

Then baru sahur 😊

Sayanggg sebab dah alang-alang bangun sahur, solat lah sunat sekali..

Jom konsisten sepanjang ramadhan nak ? Peluang besarrrr untuk senang bangun tahajjud nih 😍

Nak tahu harga special MIN KAFFE ?whatsapp Nad sekarang untuk dapatkan tawaran istimewa. 

Nadiah Ahmad
Premium Beautiful Expert

Thursday, May 16, 2019

MIN KAFFE Favourite Drink


Sepanjang Ramadhan ni, boleh kata everyday ada orang mencari MIN KAFFE nih.. Especially mereka yang mengandung dan menyusu..

Why?

Sebab MIN KAFFE ni sangat la membantu beri tenaga yang berpanjangan sepanjang puasa.. Dan of course, membantu rasa kenyang lebih lama..

Sebab MIN KAFFE ni mengandungi indeks glisemik yang rendah.. 

So masa yang diambil untuk tukar protein kepada tenaga tu lebih perlahan.. So beri rasa kenyang yang lebih lama lagi pada badan kita..

Kalau nak compare, nasi mempunyai indeks glisemik yang lagi tinggi daripada MIN KAFFE. Sebab tu siapa yang makan nasi masa sahur, karang tengah hari dah mula rasa berkeriuk perut tu..

MIN KAFFE ni pun sesuai jugak untuk those yang ada masalah GASTRIK.. The best i tell you!

Nad haritu 2 hari terlepas sahur dengan MIN KAFFE ,2 hari jugak perut sebu..

Lepas amek MIN KAFFE balik masa sahur, sebu perut terus hilang Alhamdulillah 😘

BONUS yang korang bakal dapat, kulit akan jadi cantik dan berat badan pun senang turun atau maintain 😊


Sebabtu Min Kaffe is my NUMBER ONE FAVOURITE DRINK ❤️

Nak try jugak KEHEBATAN Min Kaffe ni? Meh whatsapp Nad. Nad akan bagi you SPECIAL SOMETHING dengan pembelian Min Kaffe nih 😘


Nadiah Ahmad
Premium Beautiful Expert
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...